måndag

Tjenis! Idag har det varit en betydligt kallare dag än vad det har varit dom senaste dagarna, och på onsdag ska det tillochmed regna, fanfanfan.
Idag fick jag veta att vi i klassen ska till Skansen på torsdag, och jag blev typ överlycklig (?) hahah fråga inte varför. Har lovat Frida att klappa elgarna :D.
Har varit en duktig flicka idag. Tog en spruta nämligen.. Känner mig stolt !
Nej nu kan jag inte sitta här och skriva, har engelska som måste pluggas. Höres <3

sommar

Kom precis hem efter att ha varit ute med Annika och Frida, så underbart väder! Vi satt i Annikas trädgård och snackade och myste :). Synd bara att det ka bli runt 10 grader imorgon "/.
Imorgon är det skola igen, men det känns inte så jobbigt eftersom det är prick en månad kvar tills sommarlovet och 33 dagar tills jag drar till Mallorca :D skit häääärligt!

image107image108

Operation Dagsverke

jag måste skärpa mig med bloggandet, sorry!

Idag hade vi något som kallades Operation Dagsverke i min skola. Det går ut på att man samlar in pengar till skolor i Bolivia. Jag arbetade hemma och fick 200 spänn :). När jag var klar åkte jag, Frida och Angelica till skolan för att lämna in pengarna vi fått och sen skulle vi räkna pengar och så, men efter ett tag kände vi för att gå ut och skramla med  med bössa.. Så vi åkte till Farsta Centrum och frågade runt.. Jag som är skitblyg haha. Men en kärring var riktigt otrevlig, Hon sa till Angelica: Fuck off. Hahah.
Jag och Frida hjälpte en dam med hennes kassar och fick 20 spänn var :D, inte illa. Sen åkte vi tillbaka och räknade pengar.. Runt halv sex åkte vi hemåt och vi fick 14 kr var så vi köpte oss en glass :), det var riktigt gott nu eftersom att det är så vaaaarmt!

Nu ska jag fixa lite på datan, PUSS

torsdag

Jag är så himmla dålig på att skriva i bloggen just nu.. Kanske inte är mening att jag ska ha blogg? Men jag tänker inte ta bort den, för det är kul när man väl skriver :).
Så, vad hände igår? Faktiskt så var jag bara hemma med familjen, men det var skönt det med. Det är så najs att vara ledig i fyra dagar nu :), känner att jag behöver lite "semester". Imorgon har jag och mammsen planerat att åka till IKEA, ska köpa nya sommriga gardiner.. Dom jag har just nu är vita med svarta blommiga mönster, vill ha mer färgglatt :)

RSS 2.0