Torsdag..

Fick veta att vi slutar 14.30 imorgon fast vi egentligen ska sluta 12.15, RIKTIGT SOPPIGT!  Dom sa att vi ska städa inför öppet hus på lördag.. men tar det 3 tim ?! Jaja.. Det är bara att gilla läget.

Oh är ledig på måndag =), skitskönt!!! vet inte riktigt vad jag ska göra då.. kanske bara slappa , who knows?

Ska plugga så in i helvete nu.. imorgon är provet.. wish me luck! PUSS

image38

onsdag..

Hej!

Sitter just nu och äter ostmacka, mums! Det var nämligen asäcklig mat i skolan.. det var typ potatismos BLANDAT med köttfärs (?) haha !

Har jättemycket läxor resten av veckan .. franska, matte och pluggning till provet.
Hahah tappade mina lurar till mobilen i skolan idag.. och Annika sa att hon hittade ett par som hon hade snott när hon hittade dom! så Annika blev BUSTED!

 Måste plugga... PUSS!


TISDAG..

Hello!

Är faktiskt skittrött just nu.. slutade kl 16.00.
Imorgon slutar jag tidigare, pga att min idrottslärare ska till min brorsas skola och typ dansa hihi.
Idag på hemkunskapen gjorde vi muffins med soltorkade tomater, fetaost och oliver (?), haha inte najs!

Det rycktas om att McFLY kommer ha Europa tuné i år, håller verkligen tummarna på att dom kommer till Sverige :D. Måste såklart se dom då!

Skriver kanske mer ikväll.. måste plugga på SO-provet... PUSS!

image37
<3

Måndag..

Heej!
Idag har det varigt ganska lugnt i skolan, skönt!
Hade utvecklingsamtal i eftermiddags.. Det gick rätt så bra! Hade jobbat bra i alla ämnen, men som vanligt... Måste räcka upp handen mer!  Haha måste ta det på allvar nu. Pluggar som fan inför SO-provet på fredag.. det går bra men det är så mycket man ska kunna :S, men får kämpa på!
Har blivit speciellt förälskad i en McFLY låt, haha börjar nästan gråta varje gång jag hör den ( "Too Close For Comfort" ).
Imorgon är det lång dag i skolan.. men hatar inte tisdagar längre, för nu får jag vara med mina närmaste kompisar ! fick inte det förra terminen pga halvklasser.
Angelica ska ha tjejkväll på lördag.. det ska väl bli kul! :).
Nej hörrni måste fortsätta plugga nu.. vi hörs!

image35

:)

Här kommer lite fler bilder från idag

image27image28
image31image32
image33image34


vårig söndag!

Hellu!

Var ute och gick i förmiddags, skit skönt väder! Jag fotade massor :), älskar det!

image26

                                                                                           
En Av Bilderna

FREDAG!

ÄNTLIGEN FREDAG! har längtat sen i måndags hihi. Idag var det en jätte kort dag i skolan, började 09.20 och slutade 12.15.. Min brora var avis :). När vi slutade åkte jag och tjejerna till farsta, Frida och Annika hade fått sitt barnbidrag. Efter det har jag inte gjort så mycket, slappat hemma hos Annika och så! Imorgon ska jag typ till farmor, haha. Nej men det ska bli kul för ska få träffa min fasters nya boyfriend haha :). Har SO prov nästa vecka : |, inte kul för det är svårt (vi jobbar med brott och straff). Menmen... Det är väl bara att plugga på. Ska hitta på något annat nu, vi hörs!

Älsklingen :D

image17


P.S haha min favorit reklam: http://youtube.com/watch?v=PLMaq4YqNqI

Måndag

Idag var det inte så jobbigt i skolan.. slutade runt 15.00. På onsdag ska jag och Frida göra amerikanska pannkakor, muums! Idag lagade jag det som jag och Linda gjorde i lördags (Indiskt). Mamma gillade det men pappa tyckte inte så mycket om det haha. Ååå nej imorgon slutar jag halv fem.. jobbigtjobbigt! Nu måste jag plugga engelska.
Puss!


Min och lindas kväll!

Hellu!

Jag och Linda har precis kollat på "Dagboken", vi båda satt och nästan grät när den var slut haha. Vi har ätit indiskt idag, skitgott! Imorgon måste jag plugga, jobbigt..

Skirver mer imorgon, kram <3

Omg

Asså nej! Alla inläggen blev helt fucked up så tog bort alla , så nu måste jag börja om från början.. åå VRF?! Känner att jag bara vill gå och lägga mig haha.

Idag slutade jag kvart över tolv, såå skönt! Jag var hemma hos Frida för inte så länge sen och kollade på en film med Annika oxå.. Kommer inte ihåg vad den heter men Bruce Willis är iallafall med ;). Imorgon ska jag kanske äta på kinaresturang med Tjejorna, mysigt! Hmm.. undra vart min brorsa är.. Inte hemma iallafall, lite sent ju haha. Nej nu ska jag gå och lägga mig och tänka igenom det jag har ställt till med .. Natti!<3

image16

RSS 2.0