sjuk

Idag har jag inte gjort ett dugg! Har feber så har varit seg hela dan.. Som inte är så kul på en helg! Hoppas jag blir frisk  tills på måndag då skolan börjar.. Haha ni tycker säkert jag är konstig men det ska bli skönt faktiskt. Vad har ni gjort idag?

torsdag..

Heej!

Har ju varit i stan med Annika idag och jag hittade inte ett skit, ganska tråkigt men vi var inte där så länge och jag skulle ju ta det lugnt med shoppandet.. Som kan vara ganska svårt när man har pengar.. Inte sant? :)
Imorgon ska jag bjuda tjejerna ( Frida, Annika, Carro och Angelica ) på kinalunch.. Eftersom jag fyllde år för inte så länge sen och inte har haft nåt än :).

PUSS

chillkväll

Halloj!

Ikväll blir det bara att slappa.. Sitter och väntar på att Girls Of The Playboy Mansion ska börja.. Haha nej men serriöst det kan vara kul att kolla på. Annars har jag inte gjort så mycket idag förutom att efter shoppingen gick jag till Annika ett tag och sen gick vi en sväng till Frida! Haha jag och Frida kan inte sluta titta på Björn Gustavsson.. Han är ju bara för kul!

Imorgon ska jag och Annika till stan .. Igen. Hon har nämligen fått pengar nu så då är det bara att åka och slösa :D. Själv ska jag nog ta det lite lugnt med shoppingen ett tag framåt. Det kan bero på att pengarna börjar ta slut...

vad ska ni göra ikväll?
PUSS

shopping..

image87image88
image89


T-shirt + linne från Monki 100 kr/st
Bamboo-örhängen från nån liten affär i skanstull 50 kr

Tisdag..

..Eller? Håller inte reda på dagarna nu när det är lov ! :)

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Kan hända att jag träffar Annika. Är jävligt sugen på att åka till stan, Men Annika hade visst inte pengar.. Men Men. förslag på vad vi kan göra?

PUSS

-

image80
Underbara katt

Som sagt var jag hos Frida och såg "På Smällen", och den sög. Eller alltså i början var den helt okej men sen var den jätteseg, haha.

Måndag..

Gud vad skönt att känna att man är ledig en hel vecka nu :).

Idag skulle jag tro att det blir film med Frida. Vi var ju och hyrde filmer igår och det blev "På Smällen" och "Disturbia". Men vi kollade bara på den ena igår så det blir den andra idag! Disturbia var skitbra enligt mig.. Men som Frida säger var den lite seg ibörjan.

Efter vi såg filmen igår gick vi ut och sen till Annika. Vi kollade oxå på en film och Carro kom :). Sen efter middagen gick vi dit igen och gud vad flummiga vi var haha! Vi låg först i en såkallad "böghög" i typ 20 min. sen lekte Annika gravid (?) och jag vet inte vad.. Haha.

Vad ska ni göra idag?


image79

Seg söndag

Hello!

Sitter här och har tråkigt. Det var meningen att jag och Frida skulle åka och hyra film, men det visade sig att hon ska ha påsklunch, så det får bli ikväll istället.. Men det lär ju bli mysigare :). Annars har jag inga planer, så det blir väl bara att sitta här framför skärmen och inte göra någonting, haha gud vad jag är dramatisk.

Igår var det helt OK hos mormor, lite långtråkigt efter ett tag.. haha. Men jag smsa med Annika och Frida hela dan så det hände något iallafall :).

image78
<3

glad påsk!

Gokväll!
Sitter här och fixar mig inför natten. Ikväll har jag varit hos Annika och kollat på "14 Suger" och "Säg Att Du Älskar Mig". Filmerna var väl OK.. Men dom flesta svenska ungdomsfilmer handlar nästan om samma sak.
Imorgon ska jag till mormor och fira påsk.. Trevligt trevligt. GUD vad skönt med lov! Bland det bästa som finns.

Shopping..

Hej !

Kom hem för inte så länge sen , jag var i stan med mamma och min bror.  Och jag kom hem med detta:

image75image76image77
" Tight Stone Wash Blue"           "Tight Stone Wash Blue"                   "Narrow Od Black"


Jag älskar tyget på dom ljusa jeansen!!! Men en sak förvånade mig var att affärerna ens var öppna?! Det är ju LÅNGFREDAG. Då brukar alla vara stäng. Haha.

PUSS

Torsdag..

Halloj!
Idag vaknade jag runt halv nio.. Och man blir ju lite småsur på sig själv att man vaknar så tidigt när man ändå har lov, men man ska ju inte sova bort hela dan haha.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att Annika ringer så vi kan åka till stan! Är desperat efter nya jeans.. Det blir nog Cheap Monday! :). Ska typ dit igen nån dag med Frida oxå, trevligt trevligt.

Foto : Sofaajj.blogg.se

image73

Fagersjö !

Snö?!

Hej!

Idag är det måndag, men det kändes faktiskt inte jobbigt att gå till skolan imorse, kan bero på att jag bara går tills på onsdag :D. Jag fattar inte, det snöar.. nu?! Det som var så vårigt.. Men som tur är så lägger det sig inte på marken.. utan blir till regn, bättre än snö iaf. Idag var jag i Flemingsberg med klassen och kollade på en rättegång, det var jätteintressant och spännande, men Frida hade lite svårt att sluta le/skratta?! Haha :). Den här veckan har jag nästan inga läxor, som är otroligt skönt! har bara lite plugg till engelska-läxförhöret imorgon, som kommer gå kanon! :).

image72

14 år idag!

Hej!
Idag fyller jag fjorton. Jag blev väckt av familjen med frukost och paket! Eller egentligen var jag redan vaken innan dom kom in, som vanligt haha. Jag fick 500 kr, en ny datastol (var desperat efter en ny), en ny foundation, ett jätte söt söt linne av min bror och två par Björn Borg trosor :). Jag är jätte glá för allt. Idag blir det "kalas" här hemma med farmor och dom.. Trevligt trevligt.

Bilder på presenterna :

image68image69image70image71

onsdag..

Hej.

Jag är riktigt dålig på att skriva här, måste bättra mig!!
Idag slutade jag 14.10 så det var inte så lång dag. När jag kom hem pratade jag med Annika i telefon i cirka en timme, vi kunde inte bestämma vilken film vi skulle se.. Och det slutade med att vi inte tittade på någon alls haha.
Idag har jag inte så mycket läxar (ovanligt) så det blir en slapp-kväll framför tvn , det är ju Top Model ikväll!
Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag fyller fjorton! Jag tjatar om det hela tiden haha.. Är som ett litet barn.

Kan ju lika gärna slänga in en bild på Fridas mästervärk från bilden i tisdags. Vad säger ni, är den inte lite creepy? haha

image67

lördag..

Hej på er!

Kom precis hem från en runda i farsta med Frida, hade det riktigt kul!
Hahahaha har lurat Annika att sätta SALT på sitt munsår.. Och nu hotar hon mig att hon ska döda mig! Hon beskriver det som att det känns som hon har sprutat in botox.
Mamma, pappa och bror min kom precis hem med presenter jag ska få på min födelsedag , japp.. Fyller nästa söndag. Pappa säger att han har burit tunga saker, så är jättenyfiken på vad det kan vara!!

Ikväll ska vi fira mamma och pappa på deras 26 års dag! Det blir kinaresturang och Frida ska med, trevligt trevligt.

PussPuss


Torsdag..

Snart helg + att jag bara har två lektioner imorgon, kan det bli bättre? =)
Det har varit en lång och tråkig dag idag.. är helt slut!   Min mamma är bara för gullig! Hon kom hem med en ros till var och en i familjen och så hade hon köpt brownie! haha.

Ikväll blir det bara att slappa hade jag tänkt, vad ska ni göra?

onsdag..

Som ni ser har jag fått ny design, av www.karroooo.blogg.se ! Jag älskar den! Tack så mycket! :)

Idag har jag typ 4 vikarier i skolan, FYRA ST! Så det har varit jättelugnt i skolan, som såklart jag skönt!
På idrotten var vi i simmhallen och skulle öva på livräddning, men jag och Frida typ dränkte varandra istället för att "rädda" varann.

Ikcväll lär det bli plugg, plugg och åter plugg.. och Top Model ofc!! :)

hjälp!

Som sagt.. NO som jag inte gillar..

" Ange olika enheter för massa" HJÄLP! nån som är villig ? :)

måndag..

Första skoldagen efter sportlovet! Det har varit helt OK, men nu på kvällen känner jag mig helt utmattad haha. Har ju vant mig att inte göra ett dugg på dagarna.
Jag var jättechockad imorse när jag tittade ut och såg snö?! Haha var det inte på väg att bli vår?

Sitter just nu med NO bökerna framför mig, men jag pallar verkligen inte plugga, är så nervös inför provet. Wish Me Luck!

söndag..

Hej !
Pluggar NO just nu.. Det är faktiskt inte så svårt som jag trodde, som tur är :).
Det har varit en riktigt seg och ganska tråkig helg för min del, har inte gjort ett skit. Och så är ju lovet slut oxå.. Men det känns inte jobbigt, konstigt nog haha. Igår var det är jätte bra film på 3an, "Om En Pojke".. Tänkte bara småkolla lite men fasta för den på en gång. Och det är inte ofta jag fastnar för en film haha.


RSS 2.0